Retourvoorwaarden

Wij streven er naar dat je tevreden bent met alles dat je koopt bij www.komulder.nl. Mocht een artikel onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoen, heb je een klacht of is er iets mis gegaan met de bezorging? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zoeken graag samen met je naar een oplossing.

Retourneren kan tot 14 werkdagen na ontvangst. Het retourneren van de zaken dient compleet, onbeschadigd en ongebruikt te gebeuren. Inclusief bijbehorende documentatie en garantiebewijzen en inclusief een kopie van de factuur van Ko Mulder bedrijfswageninrichting.

komulder.nl zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten ook voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jouw geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan komulder.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of per post. Je dient hierbij in ieder geval jouw volledige naam en bestelnummer te vermelden.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als je een bestelling wenst te annuleren, is dit alleen mogelijk als de order nog niet is verwerkt.

Wij raden je aan de annulering zo spoedig mogelijk telefonisch kenbaar te maken via 0548-544915.

Hoe stuur ik een artikel retour?

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen om het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Wij stellen het op prijs als je de reden van retournering vermeldt.

Je kan jouw retournering versturen naar: Ko Mulder BWI. Bedrijvenweg 33. 7442 CX Nijverdal.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug van mijn retournering?

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij storten het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw bank- of girorekening.

Wat zijn de kosten voor een retourzending?

De kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening.