Ko Mulder Bedrijfswageninrichting

Het bedrijf

Ko Mulder Bedrijfswageninrichting is het adres voor de inbouw van uw bedrijfswagen. Advies op maat is mogelijk door flexibele toepassingsmogelijkheden te gebruiken. Uiteraard leveren wij ook voor alle bedrijfswagens wanden en vloeren. Tevens zijn wij leverancier van diverse accessoires zoals: Safebumpers, opstaptreden, sidebars, imperiaals/glasrastelen, bumperbescherming, omvormers, brandblussers en verlichting.

Werkwijze

Uw wensen over de inrichting van uw bedrijfswagen staan voor ons centraal. Naar aanleiding van een oriënterend gesprek wordt door ons een duidelijke, vrijblijvende offerte voorgelegd. Door snelle levering uit voorraad kan uw bedrijfswagen dan al binnen 2 weken de weg op.

Overige diensten

Uiteraard levert Ko Mulder Bedrijfswageninrichting niet alleen de inrichting, Ook leveren wij voor alle bedrijfswagens de wanden en vloeren. Tevens heeft u ook een brede keus uit gereedschappen, verlichting, koffersets en diverse andere accessoires. Heeft u een speciale wens en staat deze hier niet tussen neem dan contact met ons op dan zoeken wij samen naar de oplossing. Ook het inbouwen kunnen wij u uit handen nemen. En als u dat wilt leveren we uw bedrijfswagen voor de deur weer af.

Wat nog meer?

U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor uw bedrijfswageninrichting. U kunt bij ons ook terecht voor diverse accessoires voor uw bedrijfswagen. Zoals:

  • Side-bars
  • Imperiaals/glasresteels
  • Bumperbescherming
  • Safebumpers
  • Verlichting
Waarom bestellen bij KMI?
  1. Zekerheid

  2. Efficiëntie

  3. Speciale onderdelen

  4. Vele mogelijkheden